Vil du jobbe som hjelper på Frambuleir?

Er du over 18 år og interessert i arbeid med barn og unge, anbefaler vi deg å se nærmere på dette. Vi garanterer deg utfordrende oppgaver og en engasjerende, sosial og givende opplevelse. Søknadsfrist er 4. mars 2016.

soskencamp

Hva er Frambuleir?

Hver sommer arrangerer Frambu fire helt spesielle kurs for barn, unge og voksne med sjeldne diagnoser. Disse kalles Frambuleir. Hver leir varer i 7 til 12 dager og har ca 50 deltakere. Her får deltakerne møte andre som er i samme situasjon, utveksle erfaringer og knytte sosiale nettverk. Frambu legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter. Leirene drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere.

Frambus leire sommeren 2016:

  • Frambuleir 1: 
28.06-08.07 – for barn mellom 12 og 16 år (født 2000-2004)
  • Frambuleir 2: 
12.07-22 – for ungdom mellom 16 og 30 år (født 1986-2000)
  • Frambuleir 3: 
26.07-05.08 – for ungdom mellom 14 og 20 år (født 1996-2002)
  • Frambuleir 4: 
08.08-14.08 – for voksne over 18 år

NB: Hjelperne starter arbeidet dagen før for opplæring og forberedelser

Vil du være hjelper på leir i 2016? 
Hjelpernes arbeidsdager er spennende og varierte, men også krevende og lange. Det blir gitt opplæring og oppfølging og alle jobber etter et oppsatt vaktsystem med innlagte pauser og fridager. Alle over 18 år er velkomne til å søke.

Her finner du en artikkel om hvordan det kan oppleves å jobbe på leir på Frambu. Mer informasjon og søknadsskjema finnes på www.frambuleir.no.

Spørsmål om hjelperrollen på leir eller ansettelse som hjelper kan rettes til Karsten R. Barton på e-post. For mer generelle spørsmål knyttet til helseleirene, kontakt Åse-Mette Jamtli på e-post eller på telefon 64 85 60 00.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..